GY. I. K.

Egyedi rendelést itt a honlapon a Kapcsolatok/Szeretnék rendelni/Webshop-on keresztül tudsz leadni vagy a kiskaskamanufaktura@gmail.com e-mail címre írt e-mailben. 
A készleten lévő még gazdát kereső termékeket pedig mindig feltöltöm a Webshop-ba, azon keresztül lehetséges a megvásárlásuk.

A lenti árak tájékoztató jellegűek, érvényesek 2022. február 1-től:

Minden egyedi rendelésnél egyedileg egyeztetjük a kéréseitek alapján.

Rendelhető táska modellek /kollekciók – Kiskaska:

City Bag / City Bag Varia kézi/crossbody/válltáska – 15900 Ft-tól
Körtáska – 15900 Ft-tól; Körtáska kisebb méret – 13900 Ft-tól
Basic Válltáska /Tote bag erősített kör alappal – 14200 Ft-tól
Shopper táska – 15900 Ft-tól
Crossbody shopper  – 16900 Ft-tól
Crossbody kosártáska (shopper, small) – 14900 Ft-tól
Kagylócska – 13900 Ft-tól
Hátitáska – 15900 Ft-tól

Kiskaska Beanie sapka : 9200 Ft-tól

Kiskaska fülvédők: 4500 Ft-tól

Kiskaska Körsálak: 7500 Ft-tól

Ezek az árak alap árak, a bélés a táskákba külön rendelhető, ennek felára +3000 – 4000 Ft között van.
Az árak hozzávetőlegesek, ajánlások, pontosításért kérlek keress meg e-mailben (vagy vedd fel velem a kapcsolatot a honlapon keresztül), hiszen mindenki kérése egyedi és a táskák is ez alapján készülnek, lehetnek eltérőek a végső árak.
 
Lakásdekorációs termékeknél 1 m átm. kör alakú szőnyeg kb. 40 ezer Ft, ezzel érdemes kalkulálni.
 
Kosaraknál 12 cm átmérőjű, 11 cm magas horgolt kosár kb. 6500 Ft.

A fenntartható fejlődés jegyében igyekszem környezettudatos lenni, a termékek alapanyaga újrahasznosított pamut zsinórfonal legtöbb esetben. Textilipari újrahasznosításból származó anyagokat kevernek össze és ebből készítik a gyártók ezeket a fonalakat. Több gyártó és forgalmazó fonalával is dolgozom. Emellett a táskákon, kosarakon valódi bőr vagy textilbőrből készült pántokat, díszeket használok még. A termékek tartósak, nem bolyhosodnak és rendeltetésszerű használat mellett sok-sok évig teszik boldoggá tulajdonosaikat.

A mindennapos tisztítása a termékeknek kézzel javasolt,

nedves ruhával.

Amennyiben szükséges mosógépben is mosható,

30 fokon normál vagy kímélő programmal.

A mosógépben való tisztítás előtt szükséges minden

egyéb kiegészítőt eltávolítani a táskáról, pl. pántok,

díszek. Ezeket külön tisztítsuk.

A szárításnál nagyon fontos és javasolt:

amint kivesszük a mosógépből, igazítsuk formára és úgy szárítsuk.

(pl. táska állítva, szőnyeg fektetve)

A kiegészítőket teljes száradás után tegyük vissza a termékre.

Amennyiben nem szeretnénk mosni,

akkor javasolt a textilfrissítő (pl. spray) használata a felfrissítésre.

Szárítógépbe nem szabad tenni.

 

A termék nem vízálló.

Személyes átvétel:
Kicsi műhelyem Törökszentmiklóson (Jász-Nagykun-Szolnok megye) található, itt hétfőtől-csütörtökig 10-17 óra között előre egyeztetett időpontban van lehetőség a megrendelések átvételére. Fontos, hogy ez nem egy bolt vagy nyitott műhely, kizárólag az átvételre van itt lehetőség. (Ingyenes.) Megrendelés nélkül nem tudtok itt vásárolni sajnos. 

VÁLTOZÁS A SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEKBEN
Érvényes: 2022. január 1.után minden új rendelésre, csomagküldésre
Házhozszállítás GLS-el:
Belföld:
Ennek díja:
1900 Ft. ( 1 db átlagos táska méret esetén)
2 db táska esetén 2600 Ft./csomag
Külföld:
Mo-gal határos országok esetén a díja (lokációtól függően): 4500 – 6000 Ft között átlagos táska méret esetén. (2 db vagy több táska esetén egyén árajánlat alapján egyeztetve)
Mo-gal nem határos országok esetén minden esetben a kiszállítás egyéni árajánlat alapján történik
INGYENES SZÁLLITÁS
Minden 40000 Ft feletti megrendelésnél kizárólag BELFÖLDRE átvállalom a szállítási költséget, így ez esetben tud ingyenes lenni a kiszállítás
 
 
A fenti változások alapján frissülni fog a webshop, honlap és minden tájékoztató is, de amíg azok nem tükrözik a fentieket, úgy minden webshop-os szállítást is egyénileg fogok én magam egyeztetni.
A fizetési feltételek változatlanok, továbbra sincs utánvétes lehetőség.

FIZETÉSI FELTÉTELEK: Késztermék esetén a választott terméket 1 munkanapon belül ki kell fizetni.
Megrendelt termék esetén, a számla kiállítása után a terméket 1 munkanapon belül ki kell fizetni. (megrendelt terméket a sikeres utalás beérkezte után kezdek el készíteni) A számlát a rendelés után 1-2 munkanappal mindenki megkapja.

Utánvétes fizetési lehetőség nincs.

Minden esetben az elektronikus számla kiállítása és kiküldése után lehet fizetni azonnali átutalással a következő bankszámlaszámra:
K&H Bank
10400607-50526978-78891001
Ponyokai Judit Ev.
A közleményben kérlek mindig tüntessétek fel az egyéni azonosítót, amit kaptok a számlázó programtól. Enélkül nem tudjuk beazonosítani a fizetéseket.

Készpénzes fizetésre kizárólag személyes átvétel esetén van lehetőség (erre az igényt kérlek előre jelezzétek még a számla kiállítása előtt).

A következő adatok megadása kötelező a megrendeléshez: Név, Cím, Telefonszám, E-mail cím, Cég esetén adószám is. 

Médiamegjelenéseim:

Duna-TV,  Család-Barát Magazin (2020.10.22.)

07:48:00-tól
és 1:21:20:00-tól is

https://mediaklikk.hu/video/csalad-barat-2020-10-22-i-adas/

Szolnok TV – Aktuális / Híradó (2020.12.02.)

14:58-tól

https://fb.watch/51mtn204Oi/

Életszépítők Magazin: (online cikk)

Kiskaska Manufaktúra. Színnel-lélekkel. Horgolt táskák, tárolók, lakberendezési kiegészítők Judittól

 

 

Sajnos minket sem kímél az ipar, a fonalak s tartozékok, bőrök az elmúlt 2 év alatt iszonyat sokat drágultak. Tavaly nem emeltem árat, de most sajnos már nem tudom ezt elkerülni. Nagyságrendileg 500 – 1500 Ft-ot fog jelenteni a termékeknél.
Aki még régi áron szeretne rendelni, az kérlek, hogy nézze a webshop-ot illetve egyedi rendelést régi áron 2022.január 20-ig veszek fel.
2022. január 21-től új árak lesznek érvényesek, mind a webshop-ban az új termékeknél, mind az egyedi rendelésekre vonatkozólag.

Igen, kettő is 🙂

“Mert minden egy gyerekkori álommal kezdődik,
hinni magadban akkor is, amikor már minden elveszni látszik.
A legszebb az egészben, végigjárni az utat,
igen, a cél maga az út.” (Zséda)
 
“Én hiszek a kézimunka szívderítő erejében, utánozhatatlan bájában. Hiszem, hogy nekünk magyaroknak nem a tömegtermelés, hanem a kézműipar a jövendőnk. Amíg ember él a földön, egyéni lesz ízlése, értékes az ötlete, és soha az ötletek és ízlés egyéni játékát gyár nem tudja úgy tükrözni, mint a kézimunka.” (Zsindelyné Tüdős Klára)

Természetesen 🙂 Nagyon szeretem ezeket a megkereséseket is, keress bizalommal ezzel kapcsolatban e-mailben: kiskaskamanufaktura@gmail.com. Várom sok szeretettel!

Igen. Dekorációs termékeimmel nagyszerűen tehető személyessé az irodai környezet, például a recepciós tér is akár. Szépségszalonokba is tökéletes, hogy egységes legyen a megjelenés. Vállalom irodák, szalonok, közintézmények ilyen típusú egyedi horgolt dekorációs termékeinek elkészítését is számlával, garanciával. 

Igen, vállalok egyéni vagy csoportos oktatást is. 🙂 A szolgáltatások menüpont alatt olvashatsz részleteket ezzel kapcsolatban. Illetve készül 2021-es képzési terv is, melyben kezdőknek és haladóknak is fogok horgoló workshop-okat tartani. Előreláthatólag májusban kihírdetésre kerül. Online formában (zoom-on keresztül) zajlanak az oktatások jelenleg.

A Kiskaska Horgoló Klubot a manufaktúrával egy időpontban alapítottam. Mára már több, mint 20 főből áll a klub és folyamatosan bővül. Tagjaink között szívesen látjuk a kezdő és haladóbb horgolókat is. Tagjai olyan előnyöket élveznek, mint például: kedvezményes részvételi lehetőség a képzéseken, workshopokon, előadásokon, exkluzív tagság a zárt közösségi média csoportban, melyben a tagok egymást segítik illetve havonta élő bejelentkezéssel jelentkezem én is érdekes témákban, mini oktatóvideók. Egyszeri belépési díja 3500 Ft., melyet átutalással lehet fizetni a megszokott módon. (Online)

Aki résztvesz bármely Kiskaska Manufaktúra által tartott előadáson, képzésen automatikusan tagja lesz a Kiskaska Horgoló Klubnak.

Eseményeink online digitálisan is zajlanak, ezzel is lehetőséget teremtve, hogy a világ bármely pontjáról csatlakozzanak az alkotótársak. Várok Mindenkit nagy szeretettel!